23 Ağustos 2013 Cuma

YouTube Ufak Kanallara Yeni Özellikler Getirdi

YouTube


YouTube‘un heybetli kanallar hakkında verdiği özellikler bundan sonra 100 ile üzeri aboneye sahip olan kanallar tarafından da kullanılabilecek.




Uygulanan bilgilere göre, yalnızca 1000  aboneye sahip olan kanalların kullanımına açık bulunan aktif yayın özelliği, aşamalı bir şekilde değiştirilerek 100 ve üzeri aboneye sahip kanallar tarafından da kullanılabilir hale getirildi. Elbette, YouTube‘un küçük kanalların hizmetine açtığı özellikler bununla da kalmıyor. Canlı yayın özelliğine ek olarak birkaç yararlı özellik daha 100  aboneye sahip olan kanalların hizmetine açıldı.


YouTube aracılığıyla açıklanan bu güncelleme önümüzdeki birkaç hafta arasında tamamen uygulamaya konacak. Yapılan özelliğin aktif görünüme geldiğinden haberdar olmak isteyen kullanıcıların sıklıkla YouTube Live sayfasında yer alan \’Enable\’ (etkinleştir) seçeneğini kontrol etmesi öneriliyor.


Yapılan özelliğe ilave olarak küçük ölçekli kanallar artık diledikleri gibi ekran görüntüsü seçebilecek. Bu da demek oluyor ki kullanıcılar artık eklenen videodan rasgele seçilen 3 ekran görüntüsüyle belirlenmiş kalmak zorunda değil.
Eklenen başka 1 özellik ise kullanıcıların videoyu istedikleri 1 açıklamayı not olarak ilaveten link verebilecek olmaları.
Konuya dair olarak YouTube, kullanıcılara yardım etmek amacıyla var olduklarını; promosyondan, kanal yönetimi ve de içerik optimizasyonuna kadar uzanan bir sklada kullanıcılarına bütün kaynak ve programlarıyla takviye olmaya çalıştıklarını dile getirdi. Anlaşılan o ki YouTube kullanıcıları yakın gelecekte pek çok yeni özelliğe sahip olacak.



YouTube Ufak Kanallara Yeni Özellikler Getirdi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder