22 Ağustos 2013 Perşembe

Twitter Yakınınızdaki Etkinliklerden Haberdar Edecek

Twitter


Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından bulunan Twitter yakınınızdaki etkinlikler ile ilgli bulunan yeni bildirim sistemi ile birlikte kullanıcılarını sevindirecek.


1 müddet önce hesabınız ile alakalı etkileşimleri sizlere daha etkin 1 biçimde duyurabilmek amacıyla bildiri sistemini güncelleyen Twitter bu sefer de etrafınızda olup bitenlerden haberdar olmanızı sağlamak amacıyla çabalıyor.




Twitter bu amaçla yapmış olduğu testlerde televizyonda ya da reel yaşamında kullanıcıların yakınlarında yaşanan aktif faaliyetler için bildiriler gönderiyor.


Yeni özellik faaliyetler için özel 1 hashtag listeliyor. Bu sayede Twitter etkinliğe olan ilgiyi ölçerken etkinlikle alakalı popüler bir iletiyi belirleyebiliyor ve etkinlik yerine olan uzaklığınızı bildirebiliyor.


Piyasada etkinlikleri keşfedebileceğiniz her türlü alternatif yazılım olsada Twitter”ın bu işlemi çok daha basit bir hale getirecek olması kullanıcıları cezbedebilir. Yapılan özellik gerek ek bir yazılım kullanma gereğini ortadan kaldırıyor hem de kendiliğinden olarak sizi uyarıyor.


Lakin 1 noktada çok sayıda insan toplanıyor, tweetler atıyor ve yoğun bir etkileşim oluyorsa Twitter bu durumu başka kullanıcıları etkinlik ile ilgili bilgilendirmek için kullanıyor. Böylece etkinlikten haberi bulunmayan kullanıcılar bilgilendirilmiş oluyor.



Twitter Yakınınızdaki Etkinliklerden Haberdar Edecek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder