28 Ağustos 2013 Çarşamba

iPhone A7 İşlemci ile Daha Hızlı Olacak

apple iphone


Apple‘ın sıradaki yeni akıllı telefonunda kullanacağı işlemci konusunda bitirilen tahminler devam ederken, büyük olasılıkla A7 işlemcileri göreceğiz.


A7 işlemci konusunda hâlâ web üstünde veri bulunmazken, ünlü televizyon sunucusu Clayton Morris Twitter hesabı vasıtasıyla yeni A7 işlemcinin A6 işlemciye göre yüzde 30 daha hızlı çalıştığı yönünde bir bildirim yaptı.




Apple’nin yeni işlemcisi A7′yi iPhone üzerinde deneyerek daha yüksek performans elde ettiğini söyleyen sunucunun söyledikleri henüz sadece dedikodu. Kaynak belirtmeden yaptığı açıklama, muhtemelen doğru çıkacak fakat şuan için emin olamayız.


Başka 1 rapora göre ise Apple, iPhone 5S üstünde 64 bit A7 işlemcileri test ediyor. Telefonlar üstünde yer verilen işlemcilerin neredeyse tamamı 32 bit. Bu işlemcilerin test edilmesi bu sene çıkacağı anlamına gelmese bile, çok daha yüksek performanslı iPhone telefonları göreceğimiz kesin olarak. 64 bit işlemci sebebiyle grafikli animasyonlar ve de performans hususunda oldukça başarılı olabilecek olan Apple’ın yeni akıllı telefonlarını merakla bekliyoruz.


Fakat Apple 64 bit işlemcinin test aşamaları bittikten sonra A7 işlemci yerine A8 işlemci üreterek 2014 yılında 64 bit A8 işlemciye sahip olan akıllı telefonlar çıkarabilir.


Önümüzdeki günlerde resmi bir açıklama yapılması beklenmetedir.



iPhone A7 İşlemci ile Daha Hızlı Olacak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder