29 Ağustos 2013 Perşembe

Facebook 'dan Yeni Fotoğraf Albümü Paylaşımı !

facebook


Facebook güncel fotoğraf özelliğini ürettiği açıklama ile resmi olarak duyurdu !


Günümüz dünyasının en büyük sosyal ağı Facebook, fotoğraf albümleri özgü getirdiği yeni özellikle, albümlere birden çok kişinin erişim sağlayıp, fotoğraf eklemesini mümkün kılıyor.


Albümü meydana getiren kişinin toplamda elli kişiye kadar yetki verebileceği özellikte, arkadaşlarınızla beraber tek 1 albüm üstünde resimler paylaşabileceksiniz. Arkadaşlarımızla beraber iken çekilen resimlerin paylaşımını çoğu zaman bir kişi yapıyordu ya da fotoğraf üstünde etiketleme yapabiliyorduk.




Yeni nitelik sayesinde tek bir albüm oluşturarak, istediğiniz arkadaşlarınıza yetki verip resim eklemeleriniFacebook sağlayabileceksiniz. Resim ekleme yetkisi olan kişiler toplam 200 resim ekleyebilecekler.


Özelliğin güzel yanlarından biri ise, albümü meydana getiren kişi öteki yetkili kişilerin başka kullanıcılarına yetki verebilmesini de sağlayabiliyor. Ayrıca oluşturulan albümdeki fotoğrafları kimlerin görebileceğini de ayarlayabiliyorsunuz.


Albümü meydana getiren kişinin albüm üstündeki fotoğrafları silme yetkisi bulunuyor. Fotoğraf ilave yetkisi bulunan kişilerin ise fotoğraf silme yetkisi olmasa bile resimler üzerinde düzenleme yapabilecekler.


Şuan facebook‘u ingilizce olarak kullanan küçük 1 kullanıcı grubu test amacıyla seçilerek yeni özellik denenmeye başlandı. Yakın süre sonra herkesin kullanımına açılması beklenmektedir.



Facebook 'dan Yeni Fotoğraf Albümü Paylaşımı !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder