27 Ağustos 2013 Salı

İngilizce Mülakatlarda Amerikalı Eğitmen Desteği : ingilizceisgorusmesi.com

İngilizce İş Görüşmesi


Konusunda uzman olan firmamız sizlere yabancı firmalarda nasıl kariyer yapılacağı tekniklerini sunmaktadır. Piyasada 2010 yılında beri hizmet veren firmamız skype üzerinden teknikleri anlatmakla beraber bu konularda gerekli bilgileri sunmaktadır. Genel olarak bakıldığında ingilizce iş görüşmesi mülakat soruları inceleme yaparak sorulan soruları incelemenizde fayda olacaktır. Bu soruları kendi mesleğinize doğru uyarlama yaptığınızda ne kadar gerekli olduğunu anlayabilecek ve iş görüşmelerinde ingilizceyi rahatlıkla cevaplandırabilme şansı bulacaksınız. Çoğu iş görüşmelerinin olumsuz geçmesi genel olarak deneyim yerine bilginin yetersiz olmasından kaynaklanmaktadır.




Piyasada ün yapmış firmalar genel olarak tecrübe yerine mesleğiniz konusunda ne kadar tecrübeli olduğunuza bakmaktadır. Bu bakımdan dolayı yabancı bir iş görüşmesine gittiğiniz yabancı diliniz iyi değilse başvurularda bulunmayınız. Bu konuda piyasada eğitim veren firmalar ile işbirliği yapıldığında, kariyer eğitimini aldıktan sonra iş görüşmeleriniz olumlu geçmeye başlayacaksınız. Firmamız sizlere ingilizce iş görüşmesi diyalogları sayesinde adım adım bilgileri vermekle beraber bu konuda detaylı sunumlar da yapabilmektedir. Bu bakımdan dolayı temel diyalog eğitimleri alarak sizlerde gerekli bilgileri almış olacak ve yabancı ingilizce iş görüşmelerinde sıkıntı çekmeyeceksiniz. Kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetimiz sayesinde sizlerde artık görüşmelerinizde %100 başarı sağlayacaksınız.


Kurumsal olarak baktığımızda eğitimimiz hakkında herhangi bir tereddüdüz varsa kullanıcı yorumlarına bakabilirsiniz. Herhangi bir eğitim aldığınızda kendinizi eksik hissettiğinizde tekrardan aynı eğitimi bizlerden ücretsiz temin edebilirsiniz. ingilizceisgorusmesi.com sitemizden Firmamız müşterilerimizin başarısını kendi başarısı olarak gördüğünden dolayı bu eğitimler sizlere özel olarak yapılmaktadır. Eğitim almadan önce sizlere gerekli olacak ön bilgileri sunmakla beraber gerekli dokümanları vermektedir. Sitemizde bulunan ingilizce e-kitap bilgileri sayesinde temelden başlayarak ileri ki eğitimlerde nasıl başarılı olacağınızın anlatımı yapılmaktadır. Yaz ayının gelmesiyle beraber sizlere ekonomik koşullarda ödemeleri sunmakta ve bunlar ilgili yeterli bilgiler verilmektedir.



İngilizce Mülakatlarda Amerikalı Eğitmen Desteği : ingilizceisgorusmesi.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder