27 Ağustos 2013 Salı

İngilizce Konuşma Eğtimlerinde Yeni Trend : 444ingilizce.com.

ingilizce-egitim


Günlük yaşantılarımızda herkesin çektiği sıkıntı durumlarından bir tanesi de yabancı dildir. Bu bakımdan dolayı firmamız sizlere günde 30 dakika çalışma karşılığında ingilizce konuşma eğitimi sanatını öğretmektedir. Piyasa araştırması yaptığınızda ingilizce kurs fiyatlarının yüksek olduğunu ve zaman ayırma problemleri ile karşı karşıya kalabileceksiniz. Bu durumdan sizleri kurtarmak için evinizden sizlere eğitimlerinizi vermiş bulunmaktayız. Uzaktan eğitimimiz sayesinde sizlerde artık yabancı dil konusunda sıkıntı yaşamayacak ve artık konuşmaya başlayabileceksiniz.


Kurumsal olan firmamız ABD merkezli olmak üzere Amerikalı olan eğitmenlerimiz sayesinde konuşmayı ve yazmayı öğrenmeye başlayacaksınız. Dünya dilleri arasında en çok konuşulan dillerden biri olan İngilizce ülkemizde ne yazık ki fazla bilinmemekle beraber öğrencilerde sıkıntılar yaşamaktadır. Okullarda verilen dersler sayesinde ne kadar öğretilse de yeterli düzeyde eğitimlerin verilmemesinden dolayı sıkıntılar yaşanmaktadır. Bu bakımdan dolayı yaz aylarında mutlaka ingilizce dil kursu olan firmaların tercih edilmesi son derece önemlidir. Piyasada ün yapmış firmaların yüksek fiyat vermelerinden dolayı çoğu kişiler eğitimler alamamaktadır. Bunu fırsat bilen firmamız sizlerin istediğiniz zamana da göre evinizden özel dersler ile birlikte eğitimler verecektir. Skype aracılığıyla sizlere bu konuda Türkiye’de bir ilke imza atmıştır.


Gelişen teknolojiler karşısında 444ingilizce.com firmamız genel olarak yabancı dillerde olan sıkıntılarınızdan kurtulmak için sizlere gelmiştir. Anlıyorum fakat konuşamıyorum diyorsanız bu sorunlarınızın çözümünde pratik bir şekilde eğitmenlerimiz tarafından eğitimler verilmekte ve sizlere uygun ödeme koşulları ile yardımda bulunmaktadır. Eğitim paketlerimizden birisini seçerek sizlerde artık İngilizce öğrenmeye başlayabileceksiniz. Artık bu sayede istediğiniz yabancı dili öğrenmekle beraber rehberlik öğretmenliği de yapabileceksiniz. Sadece günde 30 dakika çalışma ve birebir eğitimlerimiz de yapılmaktadır. Kredi kartınıza sizlere 9 aylık taksit imkanı ile beraber yardımlarımız olmakla beraber ofisimizi ziyarete gelebilirsiniz.



İngilizce Konuşma Eğtimlerinde Yeni Trend : 444ingilizce.com.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder