27 Ağustos 2013 Salı

Amerikalı Eğitmenler ile İş İngilizcesi Öğrenmeye Ne Dersiniz?: onlineisingilizesi.com

İş İngilizcesi Kitapları


Günümüzde iş görüşmelerinde genel olarak ana dilinizin yanında bir yabancı dilinde olması istenmektedir. Bu bakımdan dolayı iş dünyasında iş ingilizcesi dil kursu olmazsa olmazlar arasında yerini korumaktadır. Kişiler genellikle görüşmelerde CV formlarında yabancı dil bölümünü boş bırakmaktadırlar. Bu sayede iş görüşmelerin iyi geçmesi gerekirken yabancı dil olmaması bakımından kötü geçebilmektedir. Sitemizin kurulmasındaki asıl amaç sizlere iş dünyasında yabancı dil konusunda gerekli bilgileri aktarmak ve konuşmanızı ilerletmektir. İngilizce bilmeniz konusunda mevkinizinde artacağınızı unutmamanız gerekmektedir.




Kurumsal olan firmamız sizlere 2010 yılından beri yabancı dil konusunda kesin ve kalıcı çözümler üretmektedir. Bu anlamdan dolayı genel olarak öğrencilerimizi hedeflemekle beraber onlara gerekli bilgileri okul öncesinde vermektir. İş dünyasında vakit bulamayan fakat öğrenmek isteyen kişiler için ise özel olarak skype üzerinde birebir eğitimler verilmektedir. Bunu Türkiye’de bir ilke imza atan tek olarak bizim firmamız bulunmaktadır. Öğretmiş olduğumuz sistemde ingilizce konuşma, yazışma ve anlama gibi konular yer almaktadır. Çalışmış olduğunuz sektörde yabancı dile ihtiyacınız varsa iş ingilizcesi sözlük terimlerine ek olarak yanınızda bulundurmanız sizler için daha iyi olacaktır. Yurtdışından gelen misafirleriniz için iş görüşmelerinizde kalıplaşmış sözlükler ile cevaplar verebilirsiniz. Bu sayede güçlü bir iletişim yeteneği kazandıracak ve özgüveniniz kendinize gelecektir. Görüşmeler sırasında herhangi bir kelimede zorluklar yaşıyorsanız mutlaka sözlükten bakarak cevap verebilirsiniz. Bu sayede hem kelimelerde ezberleme konusunda gelişmeler sağlayacak ve konuşmalarını akıcı bir şekilde devam edecektir.


Yapılan çalışmalar sayesinde artık yabancı dil eğitimi konusunda online olarak onlineisingilizcesi.com adresimizden bilgiler alabilirsiniz. Bu anlamda evden eğitim alma konusunda hem keyifli olarak ders alabilmeniz olmakla beraber takıldığınız yerlerde Amerikalı hocalarımıza sorular sorabileceksiniz. Uygun ödeme koşullarımız sayesinde sizlere yardımlarda da bulunacağız.



Amerikalı Eğitmenler ile İş İngilizcesi Öğrenmeye Ne Dersiniz?: onlineisingilizesi.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder